Translate

diumenge, 20 de novembre del 2016

PREMIS JOSEP MARIA BATISTA I ROCA – MEMORIAL ENRIC GARRIGA TRULLOLS XXVIII 2016


Aquests premis són un guardó d’atorgament anual instituït i convocat per l’Institut de Projecció Exterior de la Cultura Catalana (IPECC), entitat cultural i autònoma, sense finalitat de lucre, fundada oficialment el 1979 arran del Congrés de Cultura Catalana de l’any 1977 i inscrita amb el núm. 4.124 al registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya, per reconèixer la tasca que duen a terme els catalans i catalanòfils de fora per mantenir la presència catalana en el món i augmentar el coneixement dels Països Catalans i la cultura catalana a l’exterior.

Els Premis Josep Maria Batista i Roca – Memorial Enric Garriga Trullols són un compromís amb la nostra societat catalana, car reconeixen el treball continuat de difusió de la nostra nació que fan els catalans i els catalanòfils a l’exterior i de la nostra voluntat de recuperació nacional.

Any rere any i amb el lliurament d’aquests guardons es reafirma aquesta gran tasca que fan els guardonats, a voltes sense grans ajudes i recursos per portar a la pràctica aquest treball. Amb aquests premis volem significar el reconeixement merescut per aquest treball.

Els guardonats de cada any ens demostren amb els seus parlaments i també amb els seus agraïments, que aquest guardó significa un estímul i un fort impacte moral per a ells en veure que els catalans  del Principat no hem oblidat els catalans absents i catalanòfils que treballen amb il·lusió i abnegació per als nostres valors nacionals, lingüístics i culturals.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada