Translate

diumenge, 20 de novembre del 2016

AICS-CATALONIA DESEMBRE 2016



L'Institut Americà d'Estudis Catalans (AICS) va ser creat el 20 de desembre de 1979, i degudament constituït en l'estat de Texas, el 14 de gener del 1980.

Des de la seva fundació l’AICS ha patrocinat múltiples visites d'artistes catalans als Estats Units i ha col·laborat amb entitats situades a Catalunya per tal de col·laborar i desenvolupar gran diversitat de projectes culturals i facilitar l'intercanvi d'informació. 

Activitats entre les que cal destacar la Traducció obres clàssiques Catalanes, Incerta Gloria  mes de 1000 copies distribuïdes. La publicació del Bolletí Catalonia Today, amb distribució a més de 500 organitzacions i universitats. Les trobades de les Xarxes Catalanes com la NAFCA, la FIEC, Concerts i Exposicions d’Art. Haver creat la primera base de dades del Primer Cens de Catalans vivint a l’exterior NAFCA. Promoció a nivell estatal USA pel 11 de setembre com a diada de Catalunya. Publicació de la Revista CATALONIA  des del setembre del 2013 amb quatre edicions anuals. Participació amb les entitats de Books and Roses, creant la primera Fira de llibres de Sant Jordi a Houston l’abril 2016 amb llibres de més de 70 autors contemporanis i clàssics. Participació en les Diades de Catalunya 2013, 2014, 2015, 2016 des de Houston/Texas. I la formació de la AICS Houston Barça Penya.

L’Equip de l’AICS el conformen na Hellena Cardús, AICS President, V.P. of North Amèrica FIEC (Federation of Catalan Entities), CATALONIA Publisher. En Jordi Guillem, Music producer composer, recording engineer and the owner of Èxit Music rècord label. AICS Vice  President, Senior writer, CATALONIA. Na Roslyn Smith, AICS Cultural Arts Chairperson editor in Chief CATALONIA i na Mayte Duarte, Humanist. AICS Cultural Liaison, Interviewer and Senior writer CATALONIA.

L’AICS té com a objectiu donar a conèixer Catalunya al poble nord-americà, exposant els aspectes històrics, socials, culturals, econòmics i d'altra mena que caracteritzen Catalunya. 


AICS

17202 Chagall Lane

Spring, TX 77379

Tel: +1 281.380.3692



Catalonia Magazine

Blog

@AmericanInstituteforCatalanStudies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada